Tko je virtualni asistent?

Virtualni asistent je kod nas relativno novo zanimanje, a nedavno istraživanje u organizaciji Go2Human Hub-a govori da je sve popularnije i na našem tržištu rada.

Osobe koje pružaju usluge virtualne asisstencije su redom visoko obrazovane te s dugogodišnjim iskustvom rada.

VA je samozaposlena osba koja radi iz svog ureda, a poslove obavljaju online.

Imaju svoju opremu za rad te koriste online alate i aplikacije u svakodnevnom poslovanju. Paleta njihovih usluga je šarolika, te često možete angažirati jednog VA za više segmenata svog poslovanja npr. administracija, marketing, računovodstvo i sl.

VA nije vaš zaposlenik, ne plaćate mu poreze, doprinose, bolovanja, regrese i slična davanja te nemate trošak za opremu na kojoj radi.

Radno vrijeme im je fleksibilno i prilagođenu klijentu.

Cijene usluga možete plaćati po satu, projektu ili paušalno, ovisno  o vrsti delegiranog poslovanja. Također, plaćate samo vrijeme koje je zaista provedeno u radu.

Virtualni asistent je odličan odabir za manje poduzetnike koji nemaju mogućnost zaposliti još jednu osobu, a potrebna im je pomoć u poslovanju.

Svojim klijentima rješavam administrativne poslove kako bi se oni mogli fokusirati na rast svog poslovanja. Podrška sam im na njihovom putu ka uspjehu.

Ako i vi želite podršku i pomoć u poslovanju pogledajte ovdje što sve mogu napraviti za vas.

Virtualni asistent

R-Partner

O nama

R-Partner je vaš virtualni asistent u poslovanju koji vam omogućuje efikasnu preraspodjelu poslova i uštedu vremena kako biste se mogli posvetiti važnijim stvarima u svom poduzeću.

Usluge

Kontakt

R-Partner, obrt za poslovne usluge, 

vl. Sanja Rašić

Hercegovski put 40,

10000 Zagreb

© R-Partner I Web dizajn: Steiner Agency