Moje usluge

Fokusirajte se na ono što volite, a meni prepustite ostalo.

Graphic Design

ADMINISTRATIVNE USLUGE

Bez obzira kojim se poslom bavite administraciju ne možete izbjeći. Ona je sastavni dio poslovanja i ponekad oduzima vrijeme koje biste mogli posvetiti svom poslu ili jednostavno odmoriti i raditi ono što volite. 

 

Razmislite već danas, što biste još mogli napraviti kada biste imali više vremena?

 

Tu sam da vam oslobodim vrijeme te pomognem i  podržim vas u poslovanju.


Zahvaljujući dugogodišnjem  iskustvu mogu za vas odraditi niz administrativnih poslova. Prestanite brinuti jesu li vaše ponude i dopisi napisani i poslani.

Umjesto vas vodit ću sve potrebne evidencije, raditi transkripcije, slati i zaprimati razne dopise, popunjavati obrasce i zahtjeve.

Možete biti sigurni da će svi vaši dopisi i dokumenti biti gramatički točno napisani.

 

Organizacija te dobro upravljanje dokumentacijom je iznimno važno u svakom poslovanju, a uz mene možete biti sigurni da su vaše evidencije popunjene i ažurirane, da je vaša dokumentacija na Google disku, Dropbox-u ažurirana i smisleno kategorizirana.

Vaš knjigovođa potrebnu dokumentaciju imat će uvijek na vrijeme.

Art Direction

RAČUNOVODSTVENO - KNJIGOVODSTVENI POSLOVI

Ako ste paušalni obrtnik vođenje knjigovodstva prepustite meni. Ne morate više brinuti za plaćanje poreza i doprinosa. Uplatnice za plaćanje obveza, nakon što vam pošaljem, platite jednim klikom. Ne gubite vrijeme na unos podataka jer sve uplatnice imaju bar kod.

Vaši računi bit će izdani sa svim potrebnim stavkama, u skladu sa zakonom te s kodom za plaćanje što svakako ostavlja pozitivan dojam na klijente.  

Vodit ću vam Knjigu prometa koja će uvijek biti ažurna.
Također, umjesto vas ću komunicirati s poreznom te ako treba predavati potrebne zahtjeve, otvoriti novi poslovni prostor na poreznoj ili predati PO-SD obrazac. Vašim klijentima slat ću račune te podsjetnike na plaćanje.

Graphic Design

E-MAIL MANAGEMENT

Komunikacija s klijentima, a posebno potencijalnim je iznimno važna za rast poslovanja.

Vaš mail inboks ću urediti, obrisat sve nepotrebne mailove te napraviti mape za lakše snalaženje, odjavit vas s newslettera koje ne želite primati. Ako nemate profesionalni potpis, izradit ću ga za vas i postaviti u mail.

Za bržu komunikaciju napisati ću  i izraditi predloške na odgovore. Također, mogu preuzeti kompletnu komunikaciju i odgovaranje na upite koje primate. Možete biti sigurni da više nikad nećete propustiti neki upit ili prekasno odgovoriti na mail.

Graphic Design

UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA

Zahvaljujući dugogodišnjem upravljanju timom preuzeti ću sve vaše obaveze koje imate oko svojih zaposlenika. Umjesto vas ću voditi evidenciju radnih sati, evidenciju bolovanja i godišnjih odmora ili pisati putne naloge.  Također, ako vam je potrebno pojačanje u timu, pripremit ću oglas za posao te odraditi selekcijski postupak.

Graphic Design

MARKETINŠKE USLUGE

Kao i administracija, marketing je ključan za rast poslovanja.
U današnje vrijeme vidljivost na društvenim mrežama je „must have“, a ja ću se potruditi da vaše objave budu smislene i upečatljive. Kako nije dovoljno biti samo vidljiv, umjesto vas ću komunicirati s vašim pratiocima.
Kreirat ću vam vizuale u Canvi, a ako ih već imate pripremat ću objave prema vašim predlošcima i u skladu s vašim brendom. Umjesto vas ću napisati blog tekst za vašu stranicu ili za neki portal. 

Ako je vaš web na Wordpresu unijet ću tekstove i ažurirati postojeće, a u slučaju da nemate web stranicu rado ću vam preporučiti suradnike koji će vam izraditi web stranicu prema vašim željama.

Mogu vam izraditi newsletter te ga pripremati i slati vašim klijentima.

Graphic Design

OSOBNI ASISTENT

Vrlo je važno postići balans između privatnog i poslovnog života. U današnje vrijeme je to poprilično izazovno pogotovo ako sve ili većinu posla radite sami. Osim preopterećenosti poslom, stvaraju se frustracije zbog zanemarivanja privatnog života, a to sve utječe na kvalitetu života.

 

Zato, zadržite fokus na onome što morate, a ja ću se pobrinuti za ostalo. Vaši sastanci bit će na vrijeme ugovoreni, a poslovno putovanje organizirano sukladno vašim željama. Također, nikada više nećete zaboraviti na neki sastanak ili ugovoreni termin, nečiji rođendan, godišnjicu i sl.

Vodim brigu o tome umjesto Vas.


Suradnja sa mnom donosi vam:

Više slobodnog vremena

Preuzimanjem vaših zadataka vi dobivate više vremena za svoj primarni posao, obitelj, prijatelje, putovanja, hobije.

Smanjenje troškova

Za mene ne morate plaćati doprinose, poreze, bolovanje, godišnji niti mi osigurati alate za rad. Plaćate samo stvarno vrijeme rada.

Produktivnost

Pomoći ću vam u organizaciji poslovanja te ćete bolje ćete upravljati svojim vremenom i zadacima. Lakše ćete se fokusirati na ono što vam je važno i sam time povećati produktivnost.

Tijek zakazivanja suradnje

Ovo su koraci koje slijedim prilikom zakazivanja suradnje s klijentima kako bih što bolje upoznala potrebe i želje klijenta i odradila posao što detaljnije.

Kontaktiranje

Kontaktiranje putem telefona, maila ili društvenih mreža nakon kojih slijedi Zoom sastanak radi detaljnijeg dogovora.

Slanje ponude

Nakon detaljnog dogovora oko poslova koje ću preuzeti slijedi slanje ponude i potpisivanje Ugovora.

Dostava potrebne dokumentacije

Sklapanjem suradnje slijedi dostava sve potrebne dokumentacije kako bih mogla uspješno preuzeti dogovorene poslove.

Određivanje zadatka

Nakon dostavljene sve dokumentacije krećem s obavljanjem dogovorenih zadataka, vodeći računa o dogovorenim rokovima i uvjetima.

Dostava izvještaja

Završetkom dogovorenih zadataka dostavljam vam izvještaj o utrošenom vremenu i račun.

Jeste li spremni unaprijediti svoje poslovanje?
Angažiraj virtualnog asistenta već danas!

Virtualni asistent

R-Partner

O nama

R-Partner je vaš virtualni asistent u poslovanju koji vam omogućuje efikasnu preraspodjelu poslova i uštedu vremena kako biste se mogli posvetiti važnijim stvarima u svom poduzeću.

Usluge

Kontakt

R-Partner, obrt za poslovne usluge, 

vl. Sanja Rašić

Hercegovski put 40,

10000 Zagreb

© R-Partner I Web dizajn: Steiner Agency