O meni

Pozdrav, ja sam Sanja Rašić.

Virtualna sam asistentica i vlasnica obrta R-Partner.

Kao što i sam naziv mog obrta kaže, bit ću vam partner i podrška na vašem poslovnom putu.

Nakon više od  20 godina rada u korporaciji krenula sam u poduzetničke vode. Siguran i dobro plaćen posao zamijenila sam poduzetništvom koje mi pruža veću slobodu, veću mogućnosti edukacije te svakako veću kvalitetu života sukladno mojim vrijednostima. 

Tu slobodu i balans privatnog i poslovnog života želim da i vi osjetite. Da živite život sukladno svojim vrijednostima.

 

Ne prihvaćam polovična rješenja, a otvorena komunikacija, organizacija te upornost vodi me ostvarenju cilja i pomaže u rješavanju izazova kako u svom poslovanju tako u poslovanju svojih klijenata.

 

Stalnim edukacijama širim kompetencije, a ako nešto što vama treba ne znam, znam tko zna! Fokusirana sam na rješenje, nikada na problem.

Iza mene je više od 20 godina iskustva u radu s klijentima, administrativnim i knjigovodstvenim poslovima te upravljanju ljudskim potencijalima.

 

Tu sam da vam pomognem s administrativnim poslovima,  upravljanju ljudskim resursima, komunikaciji s partnerima ili kao osobni asistent za vaše privatne obaveze.  

Diplomirala sam na Višoj ekonomskoj školi pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te imam završeno dodatno osposobljavanje za virtualnog asistenta, knjigovođu, te Hanfinu licencu za osiguranja. Također sam prošla razne edukacije (pisana i govorna poslovna komunikacija, odnosi s klijentima, asertivna komunikacije, prodajne vještine, komunikacija s teškim klijentima, emocionalna inteligencija u poslu i mnoge druge).

Organizirana sam i predana poslu, a moja misija je olakšati vam poslovanje i uštedjeti vrijeme.

 

Jeste li spremni unaprijediti svoje poslovanje?

U suradnji sa mnom dobiti ćeš:

Individualan pristup

Svakom svom klijentu pristupam individualno, uvažavajući njegove potrebe i vremenske okvire.

Pristupačnost

Možeš računati na mene u bilo koje doba dana. Uvijek ću ti sve pojasniti na jednostavan način kako ne bi došlo do nesporazuma.

Poštenje i pravednost

Naš poslovni odnos temeljit će se na poštenju zahvaljujući čemu ćeš se moći bezbrižno posvetiti drugim obvezama, a ove prepustiti meni bez grižnje savjesti.

Sigurnost podataka

Bez brige, tvoji podaci su sigurni kod mene. Sve podatke pažljivo skladištim i koristim te ostaju između mene i klijenta.

Želiš surađivati sa mnom?
Pošalji mi poruku!

Virtualni asistent

R-Partner

O nama

R-Partner je vaš virtualni asistent u poslovanju koji vam omogućuje efikasnu preraspodjelu poslova i uštedu vremena kako biste se mogli posvetiti važnijim stvarima u svom poduzeću.

Usluge

Kontakt

R-Partner, obrt za poslovne usluge, 

vl. Sanja Rašić

Hercegovski put 40,

10000 Zagreb

© R-Partner I Web dizajn: Steiner Agency