Moje usluge

Pogledajte koje sve poslove možete delegirati meni kako biste se mogli posvetiti važnijim stvarima i imati više slobodnog vremena. 

Fokusirajte se na ono što volite, a meni prepustite ostalo.

Graphic Design

Administrativne usluge

Bez obzira kojim se poslom bavite administraciju ne možete izbjeći. Ona je sastavni dio poslovanja i ponekad oduzima vrijeme koje biste mogli posvetiti svom poslu ili jednostavno odmoriti i raditi ono što volite. 

 

Graphic Design

Knjigovodstveno računovodstvene usluge

Ako ste paušalni obrtnik vođenje knjigovodstva prepustite meni. Ne morate više brinuti za plaćanje poreza i doprinosa. Uplatnice za plaćanje obveza, nakon što vam pošaljem, platite jednim klikom. Ne gubite vrijeme na unos podataka jer sve uplatnice imaju bar kod.

 

Graphic Design

Osobni asistent

Vrlo je važno postići balans između privatnog i poslovnog života. U današnje vrijeme je to poprilično izazovno pogotovo ako sve ili većinu posla radite sami. Osim preopterećenosti poslom, stvaraju se frustracije zbog zanemarivanja privatnog života, a to sve utječe na kvalitetu života.

 

Graphic Design

Poslovno savjetovanje

Ako krećete u poduzetničke vode i odabrali ste obrt tada ste na pravom mjestu. Pomoći ću pri otvaranju obrta i pokretanju poslovanja.

Krenite sigurni i spremni na svoj poduzetnički put. Ako ne želite delegirati knjigovodstvo kroz konzultacije ću vas naučiti kako da sami sve radite. Pripremit ću vam potrebnu dokumentaciju i dati sve potrebne smjernice i instrukcije.

kako napisati mail

Kontaktirajte me

Imate pitanja, niste sigurni je li virtualni asistent za vas ili želite dogovoriti suradnju – kontaktirajte me!